Quizzing.nl - dé pubquiz voor bedrijfs- en afdelingsuitjes

Pubquiz voor grote groepen

Typische problemen voor XXL pubquizzen

Met een grote groep een pubquiz spelen is vaak een uitdaging: het duurt altijd lang en het is nooit up-to-date. En als je pech hebt moet je ook nog elkaars antwoorden beoordelen, met alle discussies van dien. Niet leuk!

Denk je het te hebben opgelost met een stemkastje, dan kun je alleen maar meerkeuze vragen spelen én wordt je vooraf verteld dat je vaak op het knopje moet drukken om zeker te weten dat je antwoord geregistreerd wordt..

Toch een XXL pubquiz organiseren die deze problemen niet kent?

Quizzing.nl levert dé oplossing, de XXL pubquiz van Quizzing.nl kun je gegarandeerd met tot 60 teams spelen! Dat is met ruim 300 personen als je uitgaat van gemiddeld 5 spelers per team. Als het echt moet kunnen we – afhankelijk van de zaal – tot wel 90 teams aan met 1 quiz-computer. Wil je écht groot? Dan nemen we toch gewoon 2 quizcomputers mee? Dit betekent wel dat er geen samengevoegd scorebord is, maar dan mag de pret natuurlijk niet drukken!

Je speelt dan een quiz waarbij valsspelen lastig wordt, want voor google heb je bijna geen tijd. Je niet op het juiste antwoord hoeft te wachten, want het juiste antwoord wordt direct na de vraag gegeven. Als kers op de taart wordt het team met het snelste goede antwoord in het zonnetje gezet!

XXL pubquiz op locatie

Quizzing.nl komt met één of zelfs 2 quizmasters naar de door u gekozen locatie, waar we er vanuit gaan dat audio-ondersteuning aanwezig is, waar wij onze computer(s) en microfoons op in kunnen pluggen. Quizzing.nl bouwt een wifi netwerk op en per team hoeft er alleen maar een gratis app te worden gedownload op telefoon of tablet en daarna zijn we klaar om te beginnen!
Tot 30 teams kunnen wij zelfs tablets leveren die wij verhuren!

Kosten van een XXL pubquiz

Een XXL pubquiz duur? Bij Quizzing.nl niet. Wij leveren een unieke quiz voor 300 personen al voor iets meer dan 4 EUR pp (excl BTW). Een iets kleinere XL pubquiz? 100 personen al voor 7,50 EUR pp (excl BTW) en 200 personen al voor 5 EUR pp (excl BTW).

Meer informatie of direct een offerte

Voor meer informatie op deze website, klik hier
Direct een offerte, of vragen? klik hier!