Quizzing.nl - Dé pubquiz show voor bedrijfsuitjes en -feestjes

Pubquiz voor de horeca

Pubquiz voor de horeca

Opzoek naar iets nieuws, maar dat ook vertrouwd is? Kies dan voor de pubquiz 2.0. Dit is een revolutionaire pubquiz.

Deze pubquiz wordt gespeeld met tablet of telefoon (zonder internet) waardoor het mogelijk is om een tijdslimiet op het antwoorden te zetten én directe terugkoppeling te geven over goede en foute antwoorden. Daarnaast kan er natuurlijk een live scorebord worden bijgehouden.

Met quizmaster

Deze quiz kunnen wij met een quizmaster aanbieden vanaf 250 EUR excl BTW en excl eventuele parkeer en reiskosten. De reiskosten zijn afhankelijk van de locatie, wij rekenen 0,25ct/km. Dit is uitgaande van een maximum van 40 a 50 deelnemers (8-10 teams), bij grotere hoeveelheden in overleg.
De quiz met quizmaster is binnen de horeca met name bedoeld om kennis te maken, uiteindelijk is vanuit ons het doel om jullie zelf te laten presenteren – en of dat door een personeelslid gebeurd, een kennis of de baas is helemaal aan jullie. Zoals hieronder staat beschreven raden wij wel aan om de eerste keer dat je zelf presenteert een quizmaster met ervaring van de software (en hardware) aanwezig te laten zijn, voor uitleg, ondersteuning en een stukje feedback.

Zelf presenteren

Je neemt in dit geval een maandelijkse quiz bij ons af. De eerste keer dat je het zelf gaat presenteren komt de quizmaster normaliter ook gewoon langs om de software uit te leggen en eventueel een deel van de quiz te presenteren. Vooraf wordt een uur de tijd genomen om de basis uit te leggen en achteraf kunnen er nog vragen worden gesteld, en feedback worden gegeven. De eenmalige kosten voor deze training en (gedeeltelijke) presentatie bedragen 250 EUR excl BTW en reiskosten. Daarnaast wordt met nadruk aangeraden een quiz-router aan te schaffen voor 45 EUR excl BTW. Deze router heeft speciale firmware en is geschikt voor quizzen tot ca 30 teams.

Deze pubquiz wordt onder anderen gespeeld in House of Billiards en Strand Zuid in Arnhem en café Duiveltje in Voorschoten.

Vraag nu aan wanneer jij je eerste pubquiz nieuwe stijl kunt boeken! Klik nu hier! Of bel ons op 085-123QUIZ (085-1237849)