Quizzing.nl - Dé pubquiz show voor bedrijfsuitjes en -feestjes

Pubquiz op locatie

Quizzing.nl en COVID-19 / Corona

Op dit moment en zeker tot de horeca weer open gaat komen wij helaas niet op locatie. Wij hebben hard gewerkt aan een alternatief! Een pubquiz op afstand met live presentatie. Deze quizzen geven wij regulier en zijn voor iedereen toegankelijk. Kijk hier voor de volgende Quizzing Live!

Een eigen, besloten Quizzing Live evenement organiseren? Dat kan! Vraag hiervoor een offerte aan. Let op: omdat wij andere vragen gebruiken (beter geschikt voor individuele deelname, of deelname in duo’s) start een quiz op maat bij 500 EUR excl BTW.

Pubquiz op locatie

Niet zo maar een pubquiz, maar een quiz-show die deelnemers 2 uur boeit en actief mee laat doen? Dat is wat Quizzing.nl verzorgt.

Een pubquiz op locatie voor uw bedrijfsfeest, teamuitje of familiefeest? Quizzing.nl regelt het voor u! Wij rijden naar u toe met onze eigen spullen, zodat de voorbereidingen aan uw kant minimaal zijn. Standaard heeft de quizmaster een laptop, een draadloze router, een mixer en een draadloze microfoon mee. Daarnaast zijn zijn er mogelijkheden voor het aansluiten van een HDMI of VGA kabel aanwezig. De mixer kan met de meegebrachte XLR of tulp-stekkers worden aangesloten.

Tegen meerprijs is mogelijk dat de quizmaster beamer, een groot projectiescherm (2 meter breed) en versterking meeneemt. Zie hiervoor de prijzen.

Dit is Quizzing!

 

Quizzing.nl komt door heel Nederland

Wij komen onder anderen in: Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen en Utrecht, maar dit is slechts een selectie.