Quizzing.nl - Dé pubquiz show voor bedrijfsuitjes en -feestjes

Prijzen pubquiz op locatie

Om het eenvoudig en overzichtelijk te houden heeft quizzing.nl een vaste prijs van 12 EUR excl BTW per persoon voor de eerste 50 deelnemers. Dit met een minimum van 400 EUR. Na 50 deelnemers loopt de prijs per additionele deelnemer terug naar 6 EUR en zelfs 3 EUR (!) na de eerste 100 deelnemers. Voorbeelden:

 1. 25 deelnemers: 400 EUR (minimumprijs)
 2. 50 deelnemers: 600 EUR (12 EUR pp)
 3. 62 deelnemers: 672 EUR (50 spelers à 12 EUR pp en 12 spelers à 6 EUR pp)
 4. 104 deelnemers: 912 EUR (50 x 12 EUR pp, 50 x 6 EUR pp en 4 x 3 EUR pp)

Alle quizzen worden verzorgd door een professionele quizmaster en duren – inclusief speluitleg en pauzes – 2 tot 2,5 uur. Prijzen zijn inclusief een troostprijs voor het verliezende team en een kleine hoofdprijs voor de winnaars.

Kleinere gezelschappen (tot ca 50 personen) krijgen een standaard vragenset van in totaal 64 vragen en worden geleverd met geluidsversterking.

Grotere gezelschappen (vanaf 51 personen) krijgen een unieke set van 64 vragen samengesteld uit vragen uit onze database. Geluidsversterking is hierbij een betaalde optie.

Voor alle gezelschappen raden wij aan zorg te dragen voor visuele ondersteuning in de vorm van televisie(s) en/ of beamer en projectiescherm. Deze is als mogelijke extra door ons te leveren.

Mogelijke extra’s

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

 • Het huren van beamer en projectiescherm voor 100 EUR.
 • Versterking van geluid van quizmaster en quizlaptop voor groepen tot 100 personen: 100 EUR. Meer dan 100 personen? Op aanvraag.
 • Het huren van vooraf geïnstalleerde 7″ tablets. Hierdoor kan er direct gespeeld worden, zijn er geen bijna lege telefoons en hebben alle teams hetzelfde scherm voor zich. Vooral handig bij de plaatjes. Huurprijs: 10 EUR per stuk.
 • Additionele ‘specialisten-ronde’, een ronde over starwars, pokémon, emoij’s, nineties, friends, the big bang theory etc toevoegen? Geen probleem. Deze kosten 50 EUR.
 • Alleen bij unieke quizzen: toevoegen van een vragenrondes (15 vragen) à 1 EUR per deelnemer, minimaal 50 EUR.
 • Toevoegen van (bedrijfs)eigen vragen: wij raden aan dit te beperken tot maximaal 10 vragen die worden verdeeld over de quiz. De kosten hiervoor bedragen ook 1 EUR per deelnemer, met een minimum van 50 EUR. Vragen dienen te worden aangeleverd in een door ons opgesteld formaat.
 • Extra tijd, bijvoorbeeld voor een quiz tijdens een diner, een quiz in delen verspreid over de dag: 50 EUR per uur.
 • Overige, grotere prijzen voor de winnaars laten we graag u over. Wilt u toch graag een beker, flessen wijn, waardebonnen, etc door ons laten leveren, dan is dat in overleg mogelijk. Door ons geleverde prijzen hebben altijd een opslag van 20%. Tijdige bestelling noodzakelijk.
 • De reiskosten binnen een straal van 50 km vanaf de locatie van de quizmaster zijn inclusief. Zijn er additionele reis- of verblijfkosten noodzakelijk, dan worden die in rekening gebracht, denk aan: additionele kilometers (a 0,40 cent per kilometer), overtochten, tol, parkeerkosten, etc. Is een overnachting noodzakelijk, dan worden ook die kosten in rekening gebracht.