Unieke punten Quizzing.nl
Quizzing.nl voor (jaarlijkse) bedrijfsuitjes, bedrijfspresentaties, teamuitjes en teambuilding. Wie zijn de wizzkids van het bedrijf?

De Quizmaster

Dé quizmaster van Quizzing.nl inhuren?

Ik ben Jan Maarten van der Valk, eigenaar en initiator van Quizzing.nl. Met een achtergrond in de internationale advieswereld, is het optreden voor een groot of klein gezelschap niets nieuws.

Naast het presenteren van de quiz als quizmaster, haal ik ook veel energie uit het maken van de quizzen. Uiteraard is dat voornamelijk omdat ik merk dat mijn publiek het spelen van de pubquiz erg leuk vindt en daarom graag nog eens terug komt!

Hoewel ik het bedenken van vragen en het maken van quizzen volledig in eigen hand heb, maak ik indien nodig gebruik van andere quizmasters. Ook zij gaan je op geen enkele manier teleurstellen!

Quizmaster op locatie

Wij rijden naar je toe met onze eigen spullen, zodat de voorbereidingen aan uw kant minimaal zijn. Standaard heeft de quizmaster een laptop, een draadloze router, een mixer en een draadloze microfoon mee. Daarnaast zijn zijn er mogelijkheden voor het aansluiten van een HDMI of VGA kabel aanwezig. De mixer kan met de meegebrachte XLR of tulp-stekkers worden aangesloten.

Tegen meerprijs is mogelijk dat de quizmaster beamer, een groot projectiescherm (2 meter breed) en versterking meeneemt. Zie hiervoor de prijzen.

Onze quizmasters komen door heel Nederland

Wij komen onder anderen in: Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Maastricht, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Leeuwarden.

 


Onze klanten geven ons de volgende beoordeling:
Pubquiz op locatie Overall rating: 4.8 out of 5 based on 11 reviews.

Klik hier voor onze klanten en beoordelingen.

Onze gegevens

Adres
Betuwestraat 6-4
6811MA Arnhem

Contact
tel. 085 123QUIZ (085 1237849)
email: janmaarten@quizzing.nl

KvK
68605005 (KvK Arnhem)

BTW-nummer
NL107603196B01