Unieke punten Quizzing.nl
Quizzing.nl voor (jaarlijkse) bedrijfsuitjes, bedrijfspresentaties, teamuitjes en teambuilding. Wie zijn de wizzkids van het bedrijf?

Pubquiz voor de horeca

Opzoek naar iets nieuws, maar dat ook vertrouwd is? Kies dan voor de pubquiz 2.0! Dit is een revolutionaire pubquiz. Echt waar!

Deze pubquiz wordt gespeeld met tablet of telefoon (zonder internet) waardoor het mogelijk is om een tijdslimiet op het antwoorden te zetten én directe terugkoppeling te geven over goede en foute antwoorden. Daarnaast kan er natuurlijk een live scorebord worden bijgehouden.

Met quizmaster

Deze quiz kunnen wij met een quizmaster aanbieden vanaf 200 EUR excl BTW en excl eventuele parkeer en reiskosten. De reiskosten zijn afhankelijk van de locatie van de presentator.

Zelf presenteren

Het is ook mogelijk deze quiz zelf te presenteren! Dan neem je een maandelijkse quiz bij ons af voor 74 EUR excl BTW. Deze kosten zijn inclusief de licentiekosten voor de quiz. De eerste keer komt er een ervaren quizmaster om de software uit te leggen en de quiz (geheel of gedeeltelijk) te presenteren. Vooraf wordt een uur de tijd genomen om de basis uit te leggen en achteraf kunnen er nog vragen worden gesteld, en – bij het zelf presenteren – feedback worden gegeven. De eenmalige kosten voor deze training en (gedeeltelijke) presentatie bedragen 200 EUR excl BTW en reiskosten. Daarnaast wordt met nadruk aangeraden een quiz-router aan te schaffen voor 45 EUR excl BTW. Deze router heeft speciale firmware en is geschikt voor quizzen tot ca 30 teams.
Klik hier voor onze webshop, voor de aankoop van een quizpack met activatie.

Deze pubquiz wordt onder anderen gespeeld in café Duiveltje in Voorschoten.

Vraag nu aan wanneer jij je eerste pubquiz nieuwe stijl kunt boeken! Klik nu hier! Of bel ons op 06-42661218.


Onze klanten geven ons de volgende beoordeling:
Pubquiz op locatie Overall rating: 4.8 out of 5 based on 11 reviews.

Klik hier voor onze klanten en beoordelingen.

Onze gegevens

Adres
Betuwestraat 6-4
6811MA Arnhem

Contact
tel. 085 123QUIZ (085 1237849)
email: janmaarten@quizzing.nl

KvK
68605005 (KvK Arnhem)

BTW-nummer
NL107603196B01