Telefoon: 06-42661218
Email: informatie@quizzing.nl

Unieke punten Quizzing.nl
Quizzing.nl voor (jaarlijkse) bedrijfsuitjes, bedrijfspresentaties, teamuitjes en teambuilding. Wie zijn de wizzkids van het bedrijf?

Prijzen

Prijzen

Om het eenvoudig en overzichtelijk te houden heeft quizzing.nl 2 opties, namelijk een standaard quiz voor groepen tot 40 personen (maar over 42 personen doen we zeker niet moeilijk) en een unieke quiz voor groepen van meer dan 40 personen, of kleinere groepen die een uniek samengestelde quiz willen. Alle quizzen worden verzorgt door een professionele quizmaster en duren – inclusief speluitleg en pauzes – 2 tot 2,5 uur:

 • Standaard quiz
  Een standaard vragenset van in totaal 64 vragen, waarbij u nog kunt kiezen uit het spelen van 4 normale rondes, of 3 normale rondes en een drukknop-ronde. Wij leveren hierbij versterking voor zowel de quizmaster als quizlaptop mee. Het leveren van een beamer met projectiescherm is optioneel (zie de mogelijke extra’s).
  Kosten: 10 EUR excl BTW per persoon met een minimum van 300 EUR excl BTW (NB voor maximaal 40 personen)
 • Unieke quiz
  Een speciaal voor u samengestelde vragenset van in totaal 64 vragen uit onze vragen database. Dit is een unieke set vragen in een samenstelling die niemand anders ooit zal krijgen. Daarnaast draagt u zorg voor een locatie met audiovisuele mogelijkheden. Dit betekent dat er aansluitingen zijn voor beeld en geluid vanaf de laptop (via HDMI of VGA en aux-aansluiting) en versterking voor de presentator (via XLR of tulpaansluiting).
  Kosten:

  • groepen tot 50 personen: 450 EUR (excl BTW).
  • groepen tot 100 personen: 450 EUR voor de eerst 50 personen en 5 EUR pp voor additionele personen (excl BTW).
  • Groepen groter dan 100 personen: 700 EUR voor de eerste 100 personen en 2,50 pp voor additionele personen (excl BTW).

Mogelijke extra’s

 • Het huren van beamer en projectiescherm voor 50 EUR excl BTW.
 • Versterking van geluid van quizmaster en quizlaptop voor groepen vanaf 40 personen: op aanvraag.
 • Het huren van vooraf geïnstalleerde 7″ tablets. Hierdoor kan er direct gespeeld worden, zijn er geen bijna lege telefoons en hebben alle teams hetzelfde scherm voor zich. Vooral handig bij de plaatjes. Huurprijs: 10 EUR excl BTW per stuk.
 • Additionele ‘specialisten-ronde’, een ronde over starwars, pokémon, emoij’s, nineties, friends, the big bang theory etc toevoegen? Geen probleem. Deze kosten 50 EUR excl BTW.
 • Alleen bij unieke quizzen: toevoegen van een vragenrondes (15 vragen) à 1 EUR excl BTW per deelnemer, minimaal 50 EUR excl BTW
 • De prijzen voor de winnaars laten we graag u over. Wilt u toch graag een beker, flessen wijn, waardebonnen, etc door ons laten leveren, dan is dat mogelijk. Bekers vanaf 16 EUR excl BTW, medailles vanaf 4,50 EUR excl BTW (minimaal 4 stuks). Overige prijzen worden met een opslag van 10% geleverd. Tijdige bestelling noodzakelijk.
 • De reiskosten binnen een straal van 100 km van Arnhem zijn inclusief. Zijn er additionele reis- of verblijfkosten noodzakelijk, dan worden die in rekening gebracht, denk aan: additionele kilometers (a 0,40 cent excl BTW per kilometer), overtochten, tol, parkeerkosten, etc. Is een overnachting noodzakelijk, dan worden ook die kosten in rekening gebracht.


Onze klanten geven ons de volgende beoordeling:
Pubquiz op locatie Overall rating: 4.8 out of 5 based on 10 reviews.

Klik hier voor onze klanten en beoordelingen.
Meer informatie knop
Prijzen knop
Offerte knop

Onze gegevens

Adres
Betuwestraat 6-4
6811MA Arnhem

Contact
tel. 06 42 66 12 18
email: janmaarten@quizzing.nl

KvK
68605005 (KvK Arnhem)

BTW-nummer
NL107603196B01