Unieke punten Quizzing.nl
Quizzing.nl voor (jaarlijkse) bedrijfsuitjes, bedrijfspresentaties, teamuitjes en teambuilding. Wie zijn de wizzkids van het bedrijf?

Onze klanten en beoordelingen

Beoordelingen

Gezellige interactieve avond

★★★★★
5 5 1
Goed verzorgde PubQuiz, iedereen heeft zeer genoten deze avond.

Leuke, uitdagende quiz met inhoud!

★★★★★
5 5 1
Wij kregen tijdens een vrijgezellenfeest de quiz van Jan Maarten voorgeschoteld. In aanloop naar de quiz was Jan Maarten erg behulpzaam met het zoeken van een locatie en meedenken in onze wensen. Uiteindelijk hebben wij (20 personen, gemiddeld 33 jaar) een leuke quiz gehad met veel interactie tussen de projectie van de beamer, de tablets, de muziekfragmenten en de quizmaster. Zeker aan te raden wanneer je in de oostelijke helft van Nederland op zoek bent naar een leuke quiz! (opmerking Quizzing.nl: Quizzing werkt in heel Nederland en heeft quizmasters beschikbaar op verschillende locaties)

Zeer geslaagde teamdag!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een bijzonder leuke middag gehad met de pubquiz van Quizzing.nl. Vooraf heldere informatie gekregen van Jan Maarten. Alles perfect geregeld op onze eigen locatie. Geluidsinstallatie werd meegenomen en opgebouwd door de quizmaster, zeker een aanrader bij grotere groepen. Quizmaster Joshua was enthousiast en zeer ervaren. Het spelen via telefoons ging erg goed. Leuke, afwisselende vragenrondes. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Zeker vijf sterren waard, absoluut een aanrader voor een leuke teamdag!

Quizzing Pubquiz

★★★★☆
4 5 1
Joshua is een ervaren quizzing-master die het publiek leukt bespeelt zonder dat het over-act is. Verder mooie mix van vragen en prima techniek en snelheid in het spel. Alles bijeen: helemaal top!

Fantastische avond gehad!

★★★★★
5 5 1
Bijzonder leuke en interactieve quiz. Quizmaster deed het goed, leuke varieteit in vragen. Spannend doordat je extra bonuspunten kon krijgen. De groepen waren gefocust om te winnen, op een leuke manier. Zeker voor herhaling vatbaar!

Wat een feestje

★★★★★
5 5 1
Beste Jan Maarten, Onze verwachtingen waren hoog omdat je vooraf snel en positief antwoordde op onze vragen via de mail, je goed voorbereid was en je alles goed geregeld hebt wat betreft leuke vragen, gebruik van de app, extra punten en beeld en geluid in de zaal. Onze hoge verwachtingen heb je zeker waar gemaakt. Het was een uitdagende quiz, met leuke weetjes, veel gezelligheid, hard gelach, fanatisme en zo nu een dan een domme opmerking uit de zaal. Dank je wel voor de super gezellig geslaagde avond! Jeroen en Marjolein

Top quizz

★★★★★
5 5 1
Leuke quiz met afwisselende algemene vragen! Ook gebruik van de app werkt uitstekend!

Leuk, interactief, fijne enthousiaste quizmaster, top!

★★★★★
5 5 1
Voor het derde jaar op rij alweer met Quizzing.nl met onze personeelsvereniging een pubquiz gedaan. Top quizmaster, goede variatie in de vragen, leuke sfeer. Het spelen via de mobiele telefoon gaat fantastisch en zorgt ervoor dat er altijd een actueel overzicht is van de stand, spannend tot het einde!

Geslaagde avond!

★★★★☆
4 5 1
Wij wisten niet wat we konden verwachten van deze "Pub Quiz" en het was voor ons dan ook een aangename verrassing toen we begonnen aan de Quiz. Alles is duidelijk, de vragen zijn behoorlijk pittig en de winnaars mentaliteit komt direct naar boven. Deze "Pub Quiz" is zeker een aanrader en in het bijzonder bij Quizzing.nl! Een compliment voor de Quizmaster is op zijn plaats, je merkt aan alles dat hij dit al jaren doet en er heel veel plezier aan beleeft, dit straalt hij ook duidelijk uit! We hadden nog wat problemen met het geluid maar wat je probleem ook is, meestal hebben ze bij quizzing.nl de oplossing! Onze conclusie: Zoek je een "Pub quiz" op locatie, dan is quizzing.nl zeker een aanrader!

Blijft leuk en spannend

★★★★★
5 5 1
Wij werken al een paar jaar met quizzing.nl en elke maand weet Jan Maarten ons weer te verrassen met interessante vragen.

Leuke Quiz

★★★★★
5 5 1
Al een aantal jaren ben ik bij de maandelijkse quiz van Quizzing.nl. Eerst bij Stout en daarna bij House of BIlliards. Het blijft leuk om mee te doen, dus ik blijf komen! Dank je Quizzing.nl!

 

Klanten

Wij verzorgden een pubquiz op locatie bij onder anderen de volgende klanten:

 

Beoordeling geven?

Heb je een Quizzing.nl ingehuurd, of een pubquiz van ons gespeeld, vul dan hieronder een beoordeling in. Let op: beoordelingen worden door ons bekeken, maar niet gecensureerd. Mochten we vragen hebben, dan nemen we contact met u op, vul daarom graag uw emailadres in.

Met het invullen van het formulier geeft u toestemming de beoordeling te publiceren (zonder uw contactgegevens). Uw beoordeling en gegevens worden door ons opgeslagen, maar niet verspreid, nog voor andere doeleinden gebruikt.

Naam (bedrijf)
Email
Titel beoordeling
Score
Beoordeling

Onze klanten geven ons de volgende beoordeling:
Pubquiz op locatie Overall rating: 4.8 out of 5 based on 11 reviews.

Klik hier voor onze klanten en beoordelingen.

Onze gegevens

Adres
Betuwestraat 6-4
6811MA Arnhem

Contact
tel. 085 123QUIZ (085 1237849)
email: janmaarten@quizzing.nl

KvK
68605005 (KvK Arnhem)

BTW-nummer
NL107603196B01